MARKKINOINTI.

PALA KERRALLAAN

TAI KOKO KAKKU.

Osaat varmasti tehdä hyvin paljon itse, mutta onko sinulla tai työntekijöilläsi riittävästi aikaa siihen? Tai pikemminkin, tulisiko se aika käytettyä tuottavammin jossain muussa tehtävässä? Nykypäivän mediaympäristö on moninainen ja näkyä pitäisi vähän joka paikassa. On paljon helppoja, ilmaisia kanavia joissa tavoittaa ihmisiä, puhumattakaan sosiaalisen median kanavista. Mutta muistatko päivittää kanavia säännöllisesti? Ja onko kampanjointisi suunnitelmallista vai aina vähän erilaista? Se ei ole poikkeuksellista, mutta siinä voisi olla kehitettävää! Alta voit tutustua markkinoinnin osa-alueisiin, joihin saat halutessasi apua, joko osissa tai suurempana palvelukokonaisuutena.

 
DIGITAALINEN MEDIA

On selvää, että yrityksen läsnäolo verkossa on tärkeämpää kuin koskaan. Kanavia tavoittaa ihmisiä on lukuisia, osa ilmaisia, osa maksullisia. Sipulimedia voi auttaa yritystäsi seuraavien digitaalisten markkinointipalveluiden kanssa:

1. Kotisivut

Sivujen päivitys, ulkoasumuutokset, kokonaan uusi sivusto

2. Facebook

Yrityssivun luominen, sisällöntuotanto, markkinointikampanjat

3. Instagram

Yritysprofiilin luominen, sisällöntuotanto, markkinointikampanjat

4. LinkedIn

Yritysprofiilin luominen, sisällöntuotanto, markkinointikampanjat

5. Google

Business-profiilin luominen ja päivitys, Google Ads -hakusanamarkkinointi

6. Uutiskirje

Uutiskirjeiden luominen, asiakasrekisterin kerääminen laillisin (GDPR) keinoin

PAINETTU MEDIA

Koko maailma ei vielä ole verkossa, lehdille ja muille painotuotteille on vielä pitkään paikkansa. Alla lista perinteisempien medioiden tuotteissa, joihin saat halutessasi apua.

1. Lehtimainokset

Painovalmiit aineistot sanomalehtiin sekä harraste-, aikakaus- ja ammattilehtiin.

2. Esitteet, kuvastot, käyttöohjeet

Yksinkertaisista flyereista satojen sivujen kuvastoihin. Painotuotteet saat halutessasi valmiina tuotteina luotettavien yhteistyökumppaneiden kautta. Säästä vaivaa!

3. Myymälämateriaalit ja muu markkinointimateriaali

Käyntikortit, tuotekortit, ikkunateippaukset, julisteet, banderollit, beachflagit ja muu painettu messumateriaali, kuten tekstiilit. Halutessasi täysin valmiina tuotteina.

 
VALOKUVAUS JA
GRAFIIKKA

Elämme aiempaa visuaalisessa maailmassa ja lausahdus "kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa" on enemmän totta kuin koskaan. Jos yritysilmeesi kaipaa hieman freesausta tai vaikka täydellisen faceliftin, ota yhteyttä!

1. Logot

Olemassaolevan logon modernisointi tai kokonaan uusi, kuinka vain haluat!

2. Valokuvaus

Yksilölliset tuotekuvat, henkilökuntakuvat, myymäläkuvat, mainoskuvat, kuvat kotisivuja ja sosiaalisen median kanavia varten.

3. Kuvankäsittely ja grafiikka

Käsittelyt sovelluksen vaatimaan muotoon, taustan poisto, vektoroinnit.

 
 
TEKSTI

Vaikka internetin käyttäjien tuottamaa sisältöä selatessa sitä ei aina uskoisi, ihmiset osaavat ja haluavat edelleen lukea. Yksilölliset tuotekuvaukset ja kotisivujen leipätekstit auttavat sivuasi myös löytymään hakukoneilla tehokkaammin. Mukaansatempaava tarinankerronta on myös vaikuttava markkinointikeino.

1. Tuotekuvaukset

Yksilölliset, myyvät tuotetekstit.

2. Sisällöntuotanto

Tekstintuotto kotisivuille, esitteisiin, asiakaslehtiin ja sosiaalisen median kanaviin.

3. Käännöstyöt

Tuotetekstien, myyntitekstien ja käyttöohjeiden käännökset englannista suomen kielelle.

MUUT

Markkinointi on paljon muutakin kuin mainostamista. Se on (tai sen pitäisi olla) osa kokonaisvaltaista strategiaa, jolla päästään asetettuihin tavoitteisiin. Tavoitteet voivat olla lyhyen aikavälin tavoitteita tai useamman vuoden mittainen, pitkäjänteinen brändinrakennustyö. 

 

Saat halutessasi apua toteutuksen lisäksi myös suunnittelutyöhön, kuten visiosi kirkastamiseen, segmentointiin, markkinoinnin budjetointiin. Käytännön tasolla voit tukeutua Sipulimediaan myös esimerkiksi mediatilan valinnassa, median ostamisessa ja oikean kumppanin valinnassa.

Ja jos kaipaat ulkopuolista näkemystä ja kokemusta esimerkiksi myymäläsi layoutin ja esillepanon suhteen, sekin onnistuu mainiosti!

 

© 2019 Sipulimedia Oy

Toimisto:

Levysepänkatu 9

04440 Järvenpää

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • LinkedIn Social Icon

Puhelin: +358 40 717 8217

Sähköposti: info@sipulimedia.fi